Respektujeme vaše soukromí. Nebudeme prodávat ani sdílet vaše osobní údaje, včetně vašeho jména, vašeho data narození, vaší e-mailové adresy a vašeho hesla. Zprávy, které posíláte lidem na Speedy Net, jsou osobní a nebudou sdíleny s jinými lidmi ani weby. Vaše heslo je uloženo zašifrovaně v naší databázi.
Váš profil na Speedy Net je viditelný pro každého, ale můžete si vybrat, koho budete sdílet se svou e-mailovou adresou a datem narození. Pokud jste se Speedy Match zaregistrovali do, váš profil Speedy Match bude viditelný pouze pro lidi, kteří se s vámi shodují podle nastavení, které jste si na webu nastavili, a že jim odpovídáte podle jejich nastavení. Váš profil na Speedy Match se nezobrazí na Googlu a není viditelný pro lidi, kteří nejsou na webu registrováni.
Pokud jste deaktivovali svůj účet na Speedy Net nebo Speedy Match, váš profil na tomto webu bude z webu odstraněn a nebudete se zobrazovat ve výsledcích vyhledávání jiných lidí na webu. Upozorňujeme, že deaktivací účtu na Speedy Net se automaticky deaktivuje i váš účet na Speedy Match. Na můžete deaktivovat Speedy Match pouze svůj účet, v takovém případě váš účet na Speedy Net zůstane aktivní. Po deaktivaci můžete svůj účet kdykoli znovu aktivovat.
Pokud chcete, můžete svůj účet na Speedy Net smazat. Smazáním účtu Speedy Net se automaticky smaže i váš účet Speedy Match. Chcete-li smazat svůj účet Speedy Net, přihlaste se do Speedy Net, deaktivujte svůj účet a poté klikněte na „Smazat účet“ (v nabídce „Upravit profil“). Vyplňte údaje ve formuláři a potvrďte. Upozorňujeme, že smazaný účet nelze obnovit. Smazání účtu je trvalé a nevratné.